Всички говорят за чиста природа, чиста храна, чист въздух –

...
 Всички говорят за чиста природа, чиста храна, чист въздух –
Коментари Харесай

Марешки: Само чисти партии могат да преборят корупцията

 „ Всички приказват за чиста природа, чиста храна, чист въздух – това са значими цели и в нашата управническа стратегия. Но единствено ние от Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ повдигаме въпроса за чисти партии и чисти политици. Останалите мълчат по тази тематика, тъй като през годините са се забърквали в какви ли не корупционни схеми ”, съобщи водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

По думите му, единствено персони, за които няма даже и сянка на подозрение за корупция, имат свободата и смелостта да се преборят с този камшик за българското общество. „ Сега виждам, че изхвърлени от ръководството политици, поради несръчност и корупция, още веднъж лъжат хората, че са чисти и те ще отстранен такива практики. Няма по какъв начин да го създадат. Един проблем не се взема решение с хората, които са го основали ”, съобщи още Марешки.

Факт е, че  44-то национално заседание нито за ВОЛЯ, нито за НФСБ, се появиха сходни кавги. Както признават и двамата водачи – Марешки и Симеонов, този факт е измежду претекстовете за обединяването им в Патриотичната коалиция.

Според към този момент излезли изследвания на публичното мнение, други партии губят поддръжка точно поради корупционни кавги като този, да вземем за пример, с продажбата на български паспорти, шуробаджанащина, арести на техни министри, евродепутати, които бяха хванати да карат в нетрезво положение. Да не приказваме за политици, обвързани с разграбването на България, когато са били на власт.

„ При срещите ми с хората из страната, всички ми споделят какъв брой се изумяват по какъв начин постоянно преди избори остарели партии и провалени политици, за които всички знаят какви са ги правили в ръководството, изгонени са от него, стартират без позор да приказват по какъв начин точно те ще преборят корупцията. Такова двуличие отвращава ”, безапелационен е Марешки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР